SEKSYEN VIROLOGI

No. Program Nama Pegawai Teknikal Ext.No Email
 1 Measles Elimination Program (MEP) W. NUR AFIZA BINTI W. MOHD ARIFIN 1315 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2 Influenza-like Illness Surveillance (ILI) SELVANESAN A/L SENGOL 1325 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 Dengue Virus Serotype Surveillance (DVSS) YU KIE A/P CHEM 1302 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4 Flavivirus Surveillance YU KIE A/P CHEM 1302 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
5 National Japanese Encephalitis Surveillance (JE) ISHMAH HANA BINTI ISHARUDIN 4027 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
6 Chikungunya Program  USHANANTHINY A/P RAVI 1315 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
7 Hand, Foot and Mouth Disease Surveillance (HFMD) REHAN SHUHADA BINTI ABU BAKAR  1321 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
8 Environmental Polio Surveillance KIROSHIKA PILLAI A/P VEEL PILAY 1315 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
9 Environmental COVID-19 Surveillance KIROSHIKA PILLAI A/P VEEL PILAY 1315 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.


SEKSYEN BAKTERIOLOGI

No. Program/Unit Nama Pegawai Teknikal Ext.No Email
 1 Unit Penyakit Saluran Pernafasan R.Pusparani A/P Ramasamy 4034 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2 Unit Zoonotik dan Persekitaran Nurul Aina Murni Binti Che Azid 1329  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 Unit STD dan EQA Hannah Phoon Yik Phing 1329  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4 Unit Penyakit Bawaan Makanan dan Air Normaizura Binti Mokhter 1329  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

SEKSYEN TIBI & KUSTA

No. Program Nama Pegawai Teknikal Ext.No Email
 1 General Service Khairul Azan Bin Hashim 2010 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.           
2 Zirwatul Adilah Binti Abdul Aziz 1285 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 Identification & Drug Susceptibility Testing MTBC Mahfuzah Binti Azranyi 1286 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4 Identification & Drug Susceptibility Testing NTM Mahfuzah Binti Azranyi 1286 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
5 MTBC Molecular Testing Parvathy A/P S.Sundara Rajoo 1313 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
6 Latent TB Zirwatul Adilah Binti Abdul Aziz
Parvathy A/P S.Sundara Rajoo
1285
1313
Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
7 DNA Fingerprinting Zirwatul Adilah Binti Abdul Aziz 1285 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
8 External Quality Assurance  Zirwatul Adilah Binti Abdul Aziz 1285 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
9 Leprosy Laboratory Amrish Shah Bin Othman    


SEKSYEN PARASITOLOGI & MIKOLOGI

No. Program/Unit Nama Pegawai Teknikal Ext.No Email
 1 Unit Latihan Mikroskopik Dawarah @ Thevaraj A/L Palaniappan 1282 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2 Unit EQA &Proficiency Testing Kumuthamalar A/P Sangaran 2002 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 Unit Special Diagnostic Rosemary A/P Maniraj 2002 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.


SEKSYEN BIOKIMIA

No. Program/Unit Nama Pegawai Teknikal Ext.No Email
 1 Tar & Nikotin Nik Farhana Bt Samsudin 1268 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2 Vitamin B1/Thiamine Tuan Nurul Shuhadda Bt Tuan Yusoff 1287 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 Adenosine Deaminase / Cholinesterase / Urine Iodine Janagi Naidu 1287 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4 Methanol Maslinda Bt Mansor 1287 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.